Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kışlaçayspor’dan Deplasmanda 3-2 Paşa Çayı!(Maç Özeti)

Çaybaşıbekirpaşaspor-Kışlaçayspor: 2-3 Kışlaçayspor, Deplasman’da

Çaybaşıbekirpaşaspor-Kışlaçayspor: 2-3

Kışlaçayspor, Deplasman’da Çaybaşıbekirpaşaspor’u 3-2 yenerek ligde 12’inci haftada 8  galibiyetini alarak puanını 26 çıkardı.

Süper lig A grubunda ilk üçe çok yakın duran iki takımın Emirlerdeki mücadelesinde gol düelosunun konuk Kışlaçay kazandı 3-2.  Emirlerde gol perdesi 5 dakikada Sinan’la  Kışlaçay tarafından açıldı. 1-0 ilk yarı sona erdi.

İkinci Yarı 

Ev sahibi Bekirpaşa  Hatip’le karşılık verdi. 1-1  Kışlaçay  Sinan’la bir kez daha öne geçti ama Bekirpaşada Hatip yine devreye girdi . 2-3  İki tarafda gidip gelen maçta son sözü 65 de Kışlaçay adına Kadir söyledi ve Kışlaçay çok önemli üç puanı 3-2 ile alarak  puan olarak gerilere itti.

Kışlaçayspor süper amatör A gurubunda Emirler stadında Çaybaşıbekirpaşaspor deplasmanına konuk oldu 3-2 yenerek ligde 8’inci galibiyetini alarak puanını 26 çıkardı.Yeşil Beyazlı ekip ilk maçta kendi sahasında 2-2 berabere kaldığı rakibini deplasmanda Sinan , Sinan, Kadir’in attığı gollerle önemli 3 puanı almayı başardı.

İkinci devre yeni topçular ile başlayan yeşil beyazlı ekip galibiyet serine devam ederken sezon sonunu Play-off hedefine ulaşmak için oldukça iddialılar.

Çaybaşıbekirpaşaspor :2  Kışlaçayspor :3

SAHA: Emirler Stadı

HAKEMLER: Erkan Engin – Murat – Barbaros

Ç.Bekirpaşaspor: Samet** İslam ** Emre** Ensar** Yasin** Samet**Furkan** Hamza**Melih**Kadircan**Cem***(Hatip***)

ANTRENÖR: Mustafa Saru

KIŞLAÇAYSPOR: Yavuzhan*** Nurdoğan*** Mehmet*** Yunus.E***Cihangir***Burak***Kemal***Tunahan***Sinan***Furkan***Eyüp***(Yunus K***Kadir***)

ANTRENÖR:Ayhan Aldemir

GOLLER:  Dk. 5 Sinan  Dk. 55 Sinan Dk. 60 Hatip  Dk 65 Kadir Dk 70 Hatip

Zafer Omay |kislacay.com