reklam reklam reklam
reklam reklam reklam
DOLAR 19,1906 % 0.04
EURO 20,8128 % -0.7
GRAM ALTIN 1.214,64 % -0,50
ÇEYREK A. 1.985,93 % -0,50
BITCOIN 28.496,91 1.368
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
reklam
Google News

Bankalara talimat verildi! Temassız kartlar…

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), temassız kartların müşteri bilgisi dışında kullanımının engellenmesi için ilk işlemlerde şifre girilmesinin sağlanması yönünde bankalara talimat verdi.

Son Güncelleme :

13 Şubat 2023 - 23:19

/ 840 views kez okundu.
Bankalara talimat verildi! Temassız kartlar…
reklam

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından bankalara konuyla ilgili yazı iletildi. BDDK’dan gönderilen yazıda şu ifadeler yer aldı:

“Müşterilerin, bilgileri dışında kart kullanımlarının engellenmesini teminen, olağanüstü hal ilan edilen iller ile sınırlı olmaksızın ülkemiz genelindeki tüm banka müşterileri için ivedilikle kartlı ödemelerde yapılacak ilk temassız işlemlerde şifre girilmesinin sağlanması, sonraki işlemler içinse mevcut uygulamaya aynen devam edilmesi uygun görülmüştür.”

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.