Canlı Hayvan Pazarı haftada iki güne çıkarıldı.
53 okunma

Canlı Hayvan Pazarı haftada iki güne çıkarıldı.

ABONE OL
12.05.2022 12:28
Canlı Hayvan Pazarı haftada iki güne çıkarıldı.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sakarya Ticaret Borsası tüm hayvan yetiştiricilerimizin alım satımlarını güvenilir ortamda yapması amacıyla hizmet günlerini Salı ve Pazar günü olmak üzere haftada iki güne çıkardı.

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı “Canlı Hayvan Pazarının iki güne çıkarılması ile ilgili olarak “1. Canlı Hayvan Ham Deri Et ve Et Ürünleri Toptan Ticareti Meslek Komitemize gelen talepler doğrultusunda komitemiz ve Yönetim Kurulumuz Canlı Hayvan Borsamızın Salı ve Pazar günleri olmak üzere haftada iki gün hizmet vermesi için karar almıştır.

Hayvan pazarımızda tüm hayvan hareketleri pazar girişinden itibaren dezenfeksiyon ünitesinden başlayarak barınma, alım- satım süreçleri boyunca sağlık ve hijyen açısından kontrol altındadır. Alıcı ve satıcılarımız veteriner hekim kontrolündeki bölgedeki tek pazar olan Canlı Hayvan Borsamızda daha güvenilir ortamda Salı ve Pazar günleri olmak üzere iki gün rahatça ve güvenle alışverişlerini yapabilirler. İnşallah bundan sonraki süreçte de Canlı Hayvan Pazarımızın hizmet vermesine yönelik aldığımız kararlarla hayvancılık sektörüne hizmet vermeye devam edeceğiz. ”ifadelerini kullandı.

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


    HIZLI YORUM YAP

    300x250r
    300x250r