

Göz Yaşları İçinde Ebediyete Uğurlandı..
Kışlaçay Mahalle Halkımızdan Hasan Akın’ın hanımı,Mehmet- Recep Yelken’in Ablaları Emine AKIN (77) vefat etti.Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Kışlaçay Mahalle Camisinde kılınan cenaze namazından sonra Kışlaçay Mezarlığına defnedildi..
Uzun süredir amansız hastalıkla mücadele eden ve rahatsızlanarak özel bir hastanede yoğun bakımda yatan Emine Sabahat Akın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti.
Emine Sabahat Akın bugün Kışlaçay’da ikindi namzına müteakip kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.Cenazeye Arifiye Belediye Başkanımız İsmail Karakullukçu,Meclis Üyeleri ve kalabalık bir vatandaş katılımı ile son yolculuğuna uğurlandı.
KATILIM YOĞUNDU
Arifiye Belediye Başkanı Sayın İsmail Karakullukçu, Meclis Üyeleri ve kalabalık bir vatandaş katılımı ile son yolculuğuna uğurlandı.
TÜFAD SAKARYA’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Derneğimizin değerli üyelerinden Mehmet YELKEN hocamızın Kıymetli ABLASI hakkın Rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben Kışlaçay Köyü Camiinden Kaldırılacaktır. Merhumeye ALLAHTAN rahmet,Ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz. Mekanı Cennet olsun.
DARICA MEDYA MUHTAR RECEP YELKEN’İN ACISINI PAYLAŞTI..
Darıca Emek Mahallesi Muhtarı Recep Yelken ablasının vefatını sosyal medya hesabından paylaştı.
Muhtar Yelken paylaşımında, “Ablam vefat etmiştir cenazesi ikindi namazına müteakip Sakarya Arifiye kışlaçay mahallesinden kaldırılacaktır” ifadesine yer verdi
Cenazesi 09.08.2022 Salı günü ikindi sonra hanesinden kalkacaktır.Allah’tan rahmet diliyoruz Allah taksiratını affetsin.
Zafer Omay/kislacay.com