Örnek Resim

Kışlaçay’da Ramazan Davulcuları Bahşiş Toplamak İçin İş Başında!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kışlaçay Mahalemiz’de, Ramazan ayının başından beri her gece vatandaşları sahura kaldıran davulcular, bahşişlerini toplamak için kapı kapı dolaşmaya başladı.

Mahallemiz’de, Ramazan ayının başından beri her gece vatandaşları sahura kaldıran davulcular, bahşişlerini toplamak için kapı kapı dolaşmaya başladı.

Kışlaçay Mahallemiz davulcularımız bahşişlerini toplamaya başlarken Ramazan ayının 15’inci günü ile Arefe günü arasında toplanıyor. Bahşiş toplamanın geçmiş zamanlardan bugüne kadar gelen bir gelenek olduğunu belirten Ramazan davulcusu Cemal Yıldız, “Biz Kışlaçay’de Ramazan davulu çalıyoruz.Bu işi gelenek görenek ve yöremizi tanıtmak amacıyla geçmişten gelen geleneklerimizi, göreneklerimizi yaşatmak için yapıyoruz. Böyle gezerek kendi ekmeğimizi kazanıyoruz onun için herkesten Allah razı olsun” dedi. 

Kışlaçay Mahallesinde Davulcu Bahşiş Fiyatı : 25 Tl


0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kışlaçay’da Ramazan Davulcuları Bahşiş Toplamak İçin İş Başında!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

turkcellreklam-yan
turkcellreklam-yan
Giriş Yap

Medya Kışlaçay ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

avcılar escort antalya escort ataköy escort ataşehir escort avrupa yakası escort bahçelievler escort bahçeşehir escort bakırköy escort beşiktaş escort beylikdüzü escort bodrum escort bursa escort eskişehir escort etiler escort fatih escort gaziantep escort halkalı escort izmir escort izmit escort kadıköy escort kartal escort kayseri escort kocaeli escort konya escort kurtköy escort kuşadası escort maltepe escort mecidiyeköy escort mersin escort pendik escort samsun escort şirinevler escort şişli escort taksim escort ümraniye escort denizli escort diyarbakır escort istanbul escort nişantaşı escort