23,5852$% 1.83
25,5295€% 1.45
29,8081£% 1.38
1.486,34%1,74
2.419,00%1,48
622272฿%1.21246
Muhtarları dinlemeden önce AGDAŞ’ın mahallerdeki doğalgaz yatırımları hakkında bilgi veren Başkan Karakullukçu, sonrasında mahalle muhtarlarına tek tek söz vererek istek ve taleplerini not aldı
Muhtarların konuşmalarından sonra söz alan Arifiye Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Yusuf Yavuz, konuşmasında; ”Sayın Başkanımıza bu güzel program ile Arifiye’mize kazandırdığı bu doğa harikası park alanı için çok çok teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum. Arkadaşlarımız konuşmalarında istek ve taleplerini tek tek ilettiler. Buradan; Arifiye’deki ortak sorunların alt yapı ve doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan cadde ve sokakların asfaltlanması, sokak köpekleri, yol açma ve genişletme talepleri ile Mezarlıklarımızın daha iyi şartlarda bakım ve onarımının yapılması talepleri öne çıkıyor. Sayın Başkanımız ve ekibinden gayet memnunuz. İmkanları ölçüsünde bizlerin isteklerini yerine getirmeye gayret ediyorlar. Eksikler yok mu? Tabii ki var. Ancak bunlarında bütçe olanakları ölçüsünde karşılıklı anlayış ve iyi niyet ile diyologla çözülebileceğine inanıyoruz. Katılımınız ve gösterdiğiniz ilgi için tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum”. dedi.
Kışlaçay Mahallesi Muhtarı Aldemir Yol Yükü İçin Uyarıda Bulundu!
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.